LVI-palveluja Lapissa jo vuodesta 2011

LVI Kemppi on täyden palvelun LVI-liike, joka perustettiin vuonna 2011. Vuosien varrella yrityksen asiakaskunta on kasvanut palvelutarjonnan monipuolistuessa; nykyään palvelemme niin yksityistä kuin julkista sektoria.

Täyden palvelun LVI-talo

Vuonna 2011 perustetun LVI Kempin alkuperäisenä ajatuksena oli palvella uudisrakentajia ja muita yrityksiä kiinteähintaisella työllä paikallisin LVI-asentajien voimin. Kysynnän lisääntyessä heräsi ajatus tarvikemyynnistä ja huoltopalveluiden tarjoamisesta kuluttaja-asiakkaille Rovaniemellä. Vuonna 2013 avasimmekin pienen LVI-myymälän hallissamme Alakorkalontie 5:ssä, jonne hankimme myös ensimmäisen huoltoautomme.

Seuraavan suuren kehitysaskeleen otimme vuonna 2018, kun meille avautui mahdollisuus jatkaa LVIS-Kähkönen Oy:n perinteikästä toimintaa Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Toiminnan jatkaminen toi mukanaan tarvikemyymälät sekä kuluttaja-asiakaspalvelut asennuksesta huoltoon asti.

Tänä päivänä LVI Kemppi on täyden palvelun LVI-talo. Meiltä saa vähittäismyynnin ohella suunnittelun ja energiatodistukset, urakoinnin ja asennuspalvelut. Tarjoamme myös kattavan valikoiman lämpö-, viemäri-, ilmanvaihto- ja jäähdytystarvikkeita alan huippuvalmistajilta.

Toimipaikat

Rovaniemi

puh. 040 178 9179

Alakorkalontie 5, 96300 Rovaniemi
Ma – Pe  klo 8.00 – 16.00

Kemijärvi

puh. 016 815 051

Luusuantie 8, 98100 Kemijärvi
Ma – Pe klo 9.00 – 17.00

LVI-palvelut

Meiltä suunnittelu, tarvikkeet, asennukset- ja huollot niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin takuutyönä.

LVI-tuotteet

Meiltä löydät laajan valikoiman lämpö-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja jäähdytystarvikkeita.