LVI-tuotteet ja -tarvikkeet

Meiltä löydät laajan valikoiman lämpö-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja jäähdytystarvikkeita. Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi laatumerkkien, kuten Boschin ja Mitsubishin, ilmalämpöpumput, jäähdytyslaitteet ja ilma-vesilämpöpumput.

Myymälöistämme saatavilla olevat tuotemerkit

LVI-tuotteita

Compress 7000 AA

ilmalämpöpumppu pohjoisen oloihin

Compress 7000 AA -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin. Se tarjoaa energiakustannuksia ja ympäristöä säästävää tehokkuutta.

Tämä ilmalämpöpumppu on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityskäyttöön, mikä selviää myös tyyppikilven ”HEATPUMP” tyypityksestä. Ulkoyksikön sulatuksessa käytetään kuumakaasutekniikkaa. Toiminto pitää pohjalevyn lämpimänä eikä sähkövastusta tarvita, mikä säästää energiaa.

Compress 3000 AWS Split ilma-vesilämpöpumppu

Yksinkertaisesti energiatehokasta!

Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi olla pitkiä sähkökatkoja.

Compress 7001i LWM

Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä
Huippu-uutuus Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Mitsubishi Electric – MSZ-LN -ilmalämpöpumppu

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarusteet. Herää kysymys, onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu.

Rahoitus Aktiivirahalla

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia.

Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.

Lue lisää Aktiivirahasta

Haluatko tietää lisää tuotevalikoimastamme?

Soita, lähetä viestiä tai tule käymään liikkeessämme Rovaniemellä tai Kemijärvellä.