LVI-tuotteet ja -tarvikkeet

Meiltä löydät laajan valikoiman lämpö-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja jäähdytystarvikkeita. Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi laatumerkkien, kuten Boschin ja Mitsubishin, ilmalämpöpumput, jäähdytyslaitteet ja ilma-vesilämpöpumput.

Myymälöistämme saatavilla olevat tuotemerkit

LVI-tuotteita

Compress 7000 AA

ilmalämpöpumppu pohjoisen oloihin

Compress 7000 AA -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin. Se tarjoaa energiakustannuksia ja ympäristöä säästävää tehokkuutta.

Tämä ilmalämpöpumppu on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityskäyttöön, mikä selviää myös tyyppikilven ”HEATPUMP” tyypityksestä. Ulkoyksikön sulatuksessa käytetään kuumakaasutekniikkaa. Toiminto pitää pohjalevyn lämpimänä eikä sähkövastusta tarvita, mikä säästää energiaa.

Compress 3000 AWS Split ilma-vesilämpöpumppu

Yksinkertaisesti energiatehokasta!

Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi olla pitkiä sähkökatkoja.

Compress 7001i LWM

Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä
Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Mitsubishi Electric – MSZ-LN -ilmalämpöpumppu

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt.  Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarusteet. Herää kysymys, onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu.

Toshiba Haori Design ilmalämpöpumppu

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESINGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi sovittaa eri sisustustyyleihin sopivaksi. Moderni vaalean- tai tummanharmaa toimitetaan tehdasväreinä.

Toshiba Haori DESINGN -ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä viilennyksessä että lämmityksessä.  Toshiban innovatiivinen plasmaionisaattori suodattaa ja neutralisoi saastehiukkaset.

Tärkeät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella, kuten tehon valinta tai ECO-tila. Vakiona WI-Fi ja lisävarusteena SMS-ohjausmahdollisuus, minkä ansiosta laitetta voi ohjata mobiiliyhteyden kautta milloin tahansa kotona tai kotoa poissa.

 

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M on sarja kierroslukuohjattuja 2,5 – 22 kW:n tehoisia lämpöpumppuja, jotka säätävät toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M.

CTC EcoAir 600M on erittäin tehokkaiden kierroslukuohjattujen ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin koko vuodeksi. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämä varmistaa aina maksimaaliset säästöt.

CTC EcoAir 600M on optimoitu hyödyntämään ilmassa olevaa energiaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Se siirtää ilman energiaa kotiin ja käyttöveteen eikä vaadi porausreikää eikä putkistoa maahan. CTC EcoAir 600M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. CTC EcoAir 600M on luonnollisesti varustettu kondenssivesialtaalla, jossa on vakiona sisäinen lämmitin.

 

Rahoitus

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille.

 

Lue lisää

Haluatko tietää lisää tuotevalikoimastamme?

Soita, lähetä viestiä tai tule käymään liikkeessämme Rovaniemellä, Kemijärvellä tai Sodankylässä.