Töihin LVI Kempille

Tuleppa mukaan meidän porukkaan. Hae työtä.

LVI Kemppi on vuonna 2011 perustettu monipuolisia LVI-alan palveluita tarjoava yritys. Toimintamme kattaa koko Lapin läänin alueen, aina Rovaniemeltä- Inariin saakka. Toimipaikkamme sijaitsee Rovaniemellä ja Kemijärvellä ja keväästä 2024 alkaen myös Sodankylässä. Palveluihimme kuuluu LVI-urakointi ja LVI-asennus ja huolto, sekä LVI-tarvike myynti.

 

 

 

Avoimet työpaikat:

 

Työpaikkakuvaus:

LVI Kemppi Oy on Lappilainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun yritys. LVI Kemppi suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja yksityis- julkiskiinteistöille. Palvelumme asiakkaillemme ovat: LVI- tarvikemyymälät, LVI- alan huolto-, kunnossapito ja saneeraus palvelut, LVI- ja jäähdytysurakointi.

Toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Sodankylässä huhtikuun 2024 aikana avautuva toimipiste. Toimintamme kasvaessa haemme Rovaniemen toimipisteeseen:

LVI-ALAN HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluu erilaiset LVI- asennus, ja huoltotyöt, sekä maalämpöpumppujen, vesi- ilma- ja ilmalämpöpumppujen asennus – ja huolto.

Edellytämme tehtävän vaatimaa LVI-asentajan koulutusta sekä alle 3kg kylmä asennus oikeutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme:
  • Voimassa olevaa työturvakorttia
  • Voimassa olevaa tulityökorttia
  • Työkokemusta vähintään 1 vuotta
  • LVI- asentajan koulutusta
  • Suomen kielen osaamista
  • Asennuslupa alle 3kg kylmäaine (voidaan myös kouluttaa oppisopimuksella)

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkasi jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Tiedustelut ja työhakemukset:

helena.merkkiniemi@lvikemppi.fi

+358 40 1789179